De pedicure met passie voor uw voeten

Medisch pedicure
Medisch sport pedicure

De Kerfjes 45
7761 XB Schoonebeek
Tel. 06 - 43 55 23 67

Covid-19

Let op de praktijk is gesloten i.v.m de huidige maatregelen van de overheid in ieder geval tot en met 2 maart!

Voor medisch noodzakelijke zorg aan uw voeten kan jij telefonisch contact met mij opnemen. Tel. 06-43 55 23 67

Wanneer is er sprake van medisch noodzakelijke voetzorg?

 1. Een ingroeiende nagel of traumanagel die zonder behandeling risico heeft op ontsteken.
 2. Een likdoorn die zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken.
 3. Eelt of kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.
 4. Open kloven bij personen met risicovoeten (diabetes mellitus, vaatlijden, reumatische aandoeningen, kanker, neurologische aandoeningen).
 5. Een achterliggende aandoening* waarbij het risico op complicaties aanwezig is als er geen behandeling zal plaatsvinden.
 6. Een hypertrofische nagel die als gevolg van extreme dikte in de huid drukt en zonder behandeling zal leiden tot een ontsteking.
 7. Voetzorg bij personen met diabetes mellitus en zorgprofiel 3 en 4: in tegenstelling tot de eerste lockdown is het in het geval van gecontracteerde voetzorg niet noodzakelijk dat de podotherapeut een schriftelijke indicatie voor fysieke zorg aan de medisch pedicure afgeeft. De gebruikelijke werkwijze is van toepassing, waarbij de medisch pedicure werkt volgens het door de podotherapeut opgestelde persoonlijke behandelplan.

*Diabetes mellitus, reumatische aandoening, kanker, hart- en vaatziekten, neurologische aandoening, longaandoening, bloedstollingsproblematiek, wondgenezingsproblematiek, verstoorde immuniteit.

Martine's Voetenwerk houdt zich aan het protocol Covid-19 behandeling pedicure praktijk en ambulant opgesteld door brancheorganisatie ProVoet.
Voor de ingang van de praktijk staat een zuil voor het desinfecteren van jouw handen.
In de praktijk werkt een luchtreiniger continu aan het zuiveren van de lucht tijdens iedere behandeling.

Graag wil ik je aandacht vragen voor onderstaande vragen.
Als je één van de onderstaande vragen met JA kan beantwoorden dan zal de afspraak moeten worden uitgesteld totdat op elke vraag Nee geantwoord kan worden. Bij twijfel even telefonisch contact opnemen.

 1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts ( vanaf 38 graden)
 2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus ( vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?Alle vragen met nee beantwoord? De afspraak kan doorgaan en wees welkom in de praktijk!